Esmee heeft veel meer zelfvertrouwen!

niet van toepassing

“Ik zie elke dag het verschil!”, zegt de moeder van Esmee. Haar elf jaar oude dochter Esmee is met de steun van Leergeld lid geworden van de scouting. “Vroeger was ze erg verlegen en had ze niet veel vriendinnetjes.” Samen met de medewerker van Leergeld besprak ze welke hulp het best paste bij haar situatie.

Samen met Esmee besloten we dat buiten in de natuur zijn, samen met andere kinderen een passende oplossing zou zijn. Moeder van Esmee: “Hierdoor heeft Esmee veel meer zelfvertrouwen gekregen. Bij de scouting doet en leert ze leuke dingen, zoals houtbewerking en zelfs het kamperen kijkt ze nu erg naar uit. Het samenwerken en spelen in een groep heeft haar veel gebracht. We zien dat ze daardoor ook op school veel beter in de groep past.”

De coördinator van Leergeld Anke: “Dit is echt een voorbeeld van een goed traject waarbij we samen hebben gezocht naar een ideale oplossing voor Esmee. Het gaat niet alleen om een fiets of schoolspullen. Ook het welzijn en de ontwikkeling van elk kind staat centraal.”